Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 


Reparatie op locatie

Een kapotte smartphone, een barst in het scherm, we hebben het bijna allemaal wel eens meegemaakt. We zijn tegenwoordig allemaal erg druk en kunnen onze smartphone's niet lang meer missen.

Voor iedereen die geen tijd heeft om naar onze servicepunt te komen en die zijn/haar smartphone niet kan missen bieden wij nu een extra service aan; iPhone reparatie Weert komt op locatie met onze iPhone reparatie Weert Servicebus.

U bekijkt de kosten van uw reparatie, plant een afspraak in via onze website en wij komen met onze  iPhone reparatie Weert Servicebus naar u toe!

De  iPhone reparatie Weert Servicebuss is voorzien van de laatste technische snufjes zodat onze reparateur direct uw smartphone kan repareren bij u aan huis, op uw werk of zelfs terwijl u aan het sporten bent op de sportschool! Duurt de reparatie toch langer, dan krijgt u van ons een gratis leentoestel. Handig toch!? 

Omdat wij onze klanten graag van de beste service voorzien betaald u tijdelijk niks extra's voor smartphone reparatie op locatie. Dus komt het even niet goed uit om langs te komen in onze reparatiewinkel, dan komen wij gewoon naar u toe. U kunt gewoon doorgaan waarmee u bezig was en wij fixen ondertussen uw smartphone. Na afloop kunt u pinnen en klaar is kees. Dat is nog eens service vinden wij!

 

Reparatie ophalen en afleveren

Heeft u geen tijd om uw mobiele telefoon te brengen, dan kunnen wij deze voor u ophalen en na reparatie weer bij u afleveren.

 

Onze servicepunten

 

Sundays Weert

Adres: Stationsplein 6, 6001 CH Weert

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 - 22:00
Zaterdag:   09:00 - 21:00
Zondag:     10:00 - 19:00